Bemutatkozás

gimnazium_kulso01_t.jpgA Radnóti Miklós Gimnázium rangos, elismert oktatási intézmény a dunaparti kisváros, Dunakeszi központjában. Iskolánkat a városi önkormányzat működteti.

iskolankrol_terem_t.jpgDiákjaink, modern épületben, jól felszerelt tantermekben tanulnak, amelyekben számítógépek, interaktív táblák és DVD / videokészülékek segítik a hatékony munkát. Gazdag könyvtárunkban is bőséges a kínálat diáknak és tanárnak egyaránt.

aula01_t.jpgGimnáziumunk kétféle képzési lehetőséget kínál tanulóinknak. A volt nyolcosztályos tagozat kilenc évre egészült ki egy nyelvi előkészítő évvel angol vagy német nyelvből az első négy év után, míg a hagyományos, négyosztályos program az úgynevezett 0. évvel, ugyancsak intenzív nyelvtanulással indul és öt évre bővült.

iskolankrol_istenpenze_t.jpgAz oktatás színvonala magas; számos tanulónk indul és szerepel sikeresen különböző versenyeken, az érettségi vizsgák után pedig mintegy 80%-uk egyetemeken, főiskolákon tanul tovább. A tanári kar magasan képzett szakemberekből áll, akik barátságos légkörben segítik diákjainkat céljaik elérésében.

iskolankrol_sport_t.jpgIskolánkban sok lehetőség nyílik a szabadidő kulturált eltöltésére is. Színjátszó csoportunk éves bemutatói népes közönséget vonzanak a városból is. A Rokka néptánc csoport nemcsak elkötelezetten ápolja a népművészet hagyományait, de sikereivel hírnévre tett szert itthon és külföldön egyaránt. Az iskolai kórus a zenét kedvelő, énekelni szerető diákokat várja soraiba. Feltétlenül meg kell említenünk az élénk sportéletet is, melyet diákjaink egyéni- és csapat-sikerei fémjeleznek. Tágas, korszerű sportcsarnokunk városi rendezvények színhelye is, ahová mindig szívesen várják a sportolni, mozogni vágyókat.

Dunakeszi Radnóti Miklós Gimnázium
2120 Dunakeszi, Bazsanth Vince utca 10.
OM azonosító: 032550
Telephely kód: 001
Tel.: 27-342-212
További elérhetőségeink

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer