Negyedikes diákok ideiglenes felvételi jegyzéke

Kedves Felvételizők, Tisztelt Szülők!

A Dunakeszi Radnóti Miklós Gimnázium ezúton teszi közzé a 2023/24-es tanév 0003-as és 0004-es kódszámra jelentkezett 4. osztályos diákok felvételi jegyzékét, amely a tanulók általános iskolai eredményei alapján hozott pontja (maximum 60 pont), a szóbeli felvételi vizsgán (maximum 90 pont) és az írásbeli felvételi vizsgán szerzett pontja (maximum 250 pont) összegzésével alakult ki.

Keretszámok:
A 0003-as kódszámú angol nyelvi nyolcosztályos csoportokba összesen 55 tanulót,
a 0004-es kódszámú német nyelvi nyolcosztályos csoportba 10 tanulót veszünk fel.

A felvételiző diákok eredményei alapján és az elért pontszámok figyelembevételével az iskola a 2023/2024-es tanévre a felvételihez szükséges feltételként határozza meg a felvételi eljárás valamennyi részén való részvételt.

Fentiek azt jelentik, hogy azok a tanulók akik nem jelentek meg a szóbeli vizsgán nem nyerhetnek felvételt iskolánkba. Azok a tanulók, akik a felvételi vizsga minden részén részt vettek, az itt közölt rangsor szerint, a felvehető keretszámig lesznek figyelembe véve a felvételi eljárásban.

Fontos tudni, hogy a jegyzékben több olyan tanuló lehet, aki iskolánkat csupán második vagy magasabb sorszámú helyen jelölte meg, ezért közülük többen várhatóan kiesnek a végleges rangsorból, illetve vannak olyan diákok is, akik mindkét kódszámra bejelentkeztek, de felvételt nyilván csak egyik kódszámon nyerhetnek.

Fontos, hogy az itt nyilvánosságra hozott felvételi jegyzék nem felvételi döntés, csupán tájékoztatásul szolgál.

A végleges felvételről, a győri vizsgaközpontból megkapott adatok felhasználásával, április 28-ig fogunk dönteni.

Kérjük a Tanulókat és a tisztelt Szülőket, hogy ha az ideiglenes rangsorban általuk tévesnek vélt adatot találnak, azt feltétlenül jelezzék írásban az iskola igazgatójának.

Dunakeszi, 2023. március 16.

Nyiri István
igazgató sk.

Ideiglenes rangsor:
0003-as kódszámú angol nyelvi nyolcosztályos csoport
0004-es kódszámú német nyelvi nyolcosztályos csoport

Dunakeszi Radnóti Miklós Gimnázium
2120 Dunakeszi, Bazsanth Vince utca 10.
OM azonosító: 032550
Telephely kód: 001
Tel.: 27-342-212
További elérhetőségeink

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer