Negyedikes diákok felvételi jegyzéke

Kedves Felvételizők, Tisztelt Szülők!

A Dunakeszi Radnóti Miklós Gimnázium ezúton teszi közzé a 2024/25-ös tanévben a 0003-as és 0004-es kódszámra jelentkezett 4. osztályos diákok felvételi jegyzékét. Ez a tanulók általános iskolai eredményei alapján hozott pontjai (maximum 60 pont), az írásbeli felvételi vizsgán (maximum 250 pont) és a szóbeli felvételi vizsgán (maximum 90 pont) szerzett pontjai összegzésével alakult ki.

Keretszámok:
A 0003-as kódszámú angol nyelvi nyolcosztályos csoportokba: 44 tanuló,
a 0004-es kódszámú német nyelvi nyolcosztályos csoportba: 20 tanuló.

A felvételiző diákok eredményei alapján és az elért pontszámok figyelembevételével az iskola a 2024/2025-ös tanévre a felvételihez szükséges feltételként határozza meg a felvételi eljárás valamennyi elemén való részvételt.

Fentiek azt jelentik, hogy azok a tanulók, akik nem jelentek meg a szóbeli vizsgán, nem nyerhetnek felvételt iskolánkba. Azokat a tanulókat, akik a felvételi vizsga minden részét teljesítették, az itt közölt rangsor szerint, a felvehető keretszámig vesszük figyelembe a felvételi eljárásban.

Fontos tudni, hogy a jegyzékben több olyan tanuló lehet, aki iskolánkat csupán második vagy magasabb sorszámú helyen jelölte meg, ezért közülük többen várhatóan kiesnek a végleges rangsorból. Illetve vannak olyan diákok is, akik mindkét kódszámra bejelentkeztek, de felvételt nyilván csak az egyik kódszámon nyerhetnek.

Fontos, hogy az itt nyilvánosságra hozott felvételi jegyzék nem felvételi döntés, csupán tájékoztatásul szolgál.

A végleges felvételről a győri vizsgaközpontból megkapott adatok felhasználásával május 2-ig fogunk dönteni.

Kérjük a Tanulókat és a tisztelt Szülőket, hogy ha a jegyzékben általuk tévesnek vélt adatot találnak, azt feltétlenül jelezzék írásban az iskola igazgatójának.

Dunakeszi, 2024. március 21.

Nyiri István
igazgató sk.

Felvételi jegyzék:
0003-as kódszámú angol nyelvi nyolcosztályos csoport
0004-es kódszámú német nyelvi nyolcosztályos csoport

Dunakeszi Radnóti Miklós Gimnázium
2120 Dunakeszi, Bazsanth Vince utca 10.
OM azonosító: 032550
Telephely kód: 001
Tel.: 27-342-212
További elérhetőségeink

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer