Mentsünk meg egy családot!

Iskolánk szép hagyománya a Mentsünk meg egy családot! jótékonysági mozgalom, amely teljes tanéven át tartó jótékonykodást jelent. Gyerekek és felnőttek az iskolában kihelyezett két gyűjtődobozba dobják kisebb adományaikat, egy-egy csoki árát például, hogy így segítsenek nehéz helyzetbe került iskolatársaikon. Az összegyűlt pénzt egy diákokból és tanárokból álló bizottság adja át a rászoruló gyerekek családjának, természetesen bizalmas keretek között.

Jótékonysági est kávéházi hangulatban

A mozgalom másik formája a jótékonysági est, amelyet a gyerekek szerveznek meg az őszi félévben. A fellépők a gimnázium tehetséges diákjai közül kerülnek ki. Az est kötetlen keretek között, a kellemes kávéházi hangulatban berendezett aulában zajlik. Tea és sütemények várják a vendégeket, akik a belépő áráról maguk döntenek: mindenki annyival támogatja az estet, amennyit erre a célra szánni kíván. Aki nem tud személyesen eljönni, támogató jegyeket is vásárolhat.

Táncház toborzó

Tavaszra is jut esemény, áprilisban táncházat tartanak a szervezők.  Ez a program egyben jó kikapcsolódást is jelent, egyszerű lépéseket tanítanak meg a gyerekek, így néptáncos múlttal nem rendelkezők is bátran részt vehetnek a programon. Az est során büfé működik. 

Szeretettel várunk mindenkit a 2023-24-es tanév rendezvényeire!

Táncház

Dunakeszi Radnóti Miklós Gimnázium
2120 Dunakeszi, Bazsanth Vince utca 10.
OM azonosító: 032550
Telephely kód: 001
Tel.: 27-342-212
További elérhetőségeink

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer