Kréta hozzáférés

Kedves Szülők és Diákok!

Az iskolai Kréta online tanulmányi felület akár számítógépen, akár mobileszközzel (telefon, tablet) elérhető. Számítógéppel a legegyszerűbben a fenti Kréta ikonra kattintva, mobileszközzel a Kréta alkalmazást letöltve és telepítve tudunk hozzáférni a szolgáltatásokhoz. Fontos azonban, hogy a Kréta bizonyos szolgáltatásai csak az asztali számítógépes (webes) felületen érhetők el, a tabletes és telefonos alkalmazásban nem.

Figyeljenek arra, hogy mindig a Dunakeszi Radnóti Miklós Gimnázium felületére lépjenek be. Minden iskolának saját oldala van, máshová a felhasználói nevük, jelszavuk nem érvényes.

A felhasználónevek és jelszavak kialakítása

Diákok: a felhasználónév az iskolai e-mail-cím @ előtti azonosító része, pl. a19xy, ahol az "xy" a monogram. A jelszó a diákigazolványon lévő OM-azonosító (7-tel kezdődő, 11 számjegyből álló kód).

Szülők: a felhasználónév a gyermek azonosítója, kiegészítve édesapa esetén G1, míg édesanya esetén G2 végződéssel, pl. a19xyG1. A jelszó eredetileg a gyermek diákigazolványán levő OM-azonosító (7-tel kezdődő, 11 számjegyből álló kód).

Az alapértelmezett jelszót belépés után változtassák meg!

Elfelejtett jelszó esetén

Amennyiben már megvan a belépési név a Kréta-rendszerben, az "Elfelejtettem a jelszavam"-ra kattintva kérhetünk újat. Ekkor a rendszer egy időkorlátos linket küld ki az e-mail címünkre, itt változtathatunk. Előfordul, hogy ez a levél rendszerünk SPAM vagy levélszemét mappájába érkezik.

Dunakeszi Radnóti Miklós Gimnázium
2120 Dunakeszi, Bazsanth Vince utca 10.
OM azonosító: 032550
Telephely kód: 001
Tel.: 27-342-212
További elérhetőségeink

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer