Tanulói laptopok

Általános tudnivalók

A tanulói laptopok igénylésével kapcsolatos általános tudnivalókról a KRÉTA Tudásbázis - KRÉTA TESZEK - Szülői felület oldalon talál információkat.

A laptopokkal kapcsolatos gyakori kérdésekre (pl.: iskolaváltással kapcsolatos tudnivalók) szintén a Kréta Tudásbázisban találhat választ.


Microsoft Office aktiválás, Tisztaszoftver Program

A diákok számára ingyenes Office igényléséhez és telepítéséhez a tisztaszoftver.hu oldalon talál segítséget. Személyes felhasználású licenszt kell igényelni KRÉTA azonosítóval (nem intézményit)!

Az igénylés megkezdéséhez látogasson el a tisztaszoftver.hu oldalra és válassza az igénylés menüpont - személyes - KRÉTA útvonalat!

További információkat talál a https://tisztaszoftver.hu/tajekoztatok/szemelyes oldalon, illetve a tisztaszoftver.hu - gyakran ismételt kérdések oldalán.


Első bekapcsolás, telepítés

A laptopok az első bekapcsolás után befejezik a Windows 10 operációs rendszer telepítését. A rendszert személyes használatra telepítse!

Ha Microsoft fiókkal szeretné elvégezni a telepítést, kövesse az ennek megfelelő utasításokat a képernyőn (ekkor a hálózati hozzáférést is be kell állítani)!

Ha nem rendelkezik Microsoft fiókkal, és nem szeretne telepítés közben regisztrálni rá, azt javasoljuk, hogy offline telepítést végezzen. Ekkor nem kell csatlakozni hálózathoz, illetve az egyik képernyő bal alsó sarkában az offline telepítést kell választani.

halozat

Ezután a korlátozott hozzáférést kell elfogadni (ez valójában nem jelent korlátozást azon kívül, hogy nem csatlakozik online fiókhoz).

korlatozott telepites

Felhasználó névnek adjon meg egy tetszőleges nevet. A további kérdésekre válaszoljon értelemszerűen.

felhasznalo

(Az egyes képernyőképek esetenként eltérhetnek a fenti képektől.)

Dunakeszi Radnóti Miklós Gimnázium
2120 Dunakeszi, Bazsanth Vince utca 10.
OM azonosító: 032550
Telephely kód: 001
Tel.: 27-342-212
További elérhetőségeink

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer